Categories

Entrada publicada a:

dijous, 5 de octubre de 2017

Gisela Sugranyes rep un ‘NARSAD 2017 Young Investigator Award’

La Brain and Behaviour Research Foundation dels EEUU ha concedit una beca de recerca a Gisela Sugranyes, investigadora 50/50 de l’equip “Neuroimatge multimodal en psicosis d’inici recent i d’alt risc” de l’IDIBAPS. El ‘NARSAD 2017 Young Investigator Award’ està dotat amb prop de 70.000 dòlars per a dos anys i és un dels premis més prestigiosos otorgats a investigadors joves en el camp de les neurociències. En el cas de Sugranyes, els fons es destinaran a l’estudi de la psicosi, en concret a intentar determinar el paper que juga l’alteració en la transmissió glutamatèrgica en les manifestacions clíniques i cognitives del trastorn.

Per això, s’utilitzaran tècniques de ressonància magnètica cerebral funcional i espectroscopia per avaluar adolescents amb un primer episodi psicòtic i comparar-los amb adolescents amb encefalitis antiNMDAR. El projecte està mentoritzat per la Dra. Josefina Castro-Fornieles i el Dr. Josep Dalmau, arran d’una col.laboració entre els equips de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil i de Neuroimmunologia de l’Hospital Clínic/IDIBAPS.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.