Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 16 de octubre de 2017

El Clínic rep la certificació de la Norma UNE 179008 de Sistemes de Gestió de la Qualitat per les Unitats de Trasplantament Hepàtic

El Programa de Trasplantament Hepàtic ha obtingut la recertificació de la Norma ISO 9001/2015, així com la primera certificació de la Norma UNE 179008 de Sistemes de Gestió de la Qualitat per a les Unitats de Trasplantament Hepàtic.

La Norma UNE 179008 de Sistemes de Gestió de la Qualitat per a les Unitats de Trasplantament Hepàtic es una norma basada en la ISO 9001/2015. Aquesta norma contempla el trasplantament com un procés, que s’inicia en el moment que el pacient entra en llista d’espera i abarca la intervenció i el seguiment posterior. Els requisits que marca la UNE 179008 inclouen aquells propis d’un sistema de gestió de qualitat i els específics de les Unitats de Trasplantament Hepàtic: gestió de llista d’espera, requisits dels professionals que participen, etc.

El Programa de Trasplantament Hepàtic del Clínic ha tingut sempre com a objectiu la qualitat i la seguretat en tots els seus processos. La certificació ara aconseguida és un pas més cap endavant en la millora contínua del trasplantament hepàtic, que repercuteix directament en els pacients i que no seria possible sense l’esforç ni la tasca de tots els professionals implicats.

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.