Categories

Entrada publicada a:

divendres, 22 de setembre de 2017

Generalitat i Ajuntament de Barcelona reconeixen els sanitaris que van atendre els ferits del 17-A

 

La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han reconegut públicament els sanitaris que van atendre els 130 ferits dels atemptats del passat 17 d’agost. L’acte va tenir lloc ahir a l’Hospital Vall d’Hebrón, on es van entregar 24 plaques d’agraïment.

A la fotografia, apareixen els representants del Clínic que van assistir a l’acte. D’esquerra a dreta, són Anna Albero, treballadora social; el Dr. Josep M. Grau, internista; Laura Sancristóbal, adjunta a la direcció infermera; Laura Díez, tècnica de radiodiagnòstic; Eduard Fandos, auxiliar sanitari; el Dr. Oscar Ares, traumatòleg; Maria Wasmer, auxiliar sanitària d’urgències i Olivia Vilaró, infermera d’urgències.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.