divendres, 11 de agost de 2017

El Dr. Vicenç Riambau, conferenciant convidat a Stanford

La Universitat de Stanford va convidar al Dr. Vicenç Riambau a participar com a ponent en el marc dels actes de celebració del 25è aniversari de la primera endopròtesi aòrtica implantada als EUA. El Dr. Riambau va impartir la conferència titulada “Current Status of TEVAR for Descending Thoracic Aortic Aneurysms“. D’altres il·lustres pioners i experts mundials, com Juan Parodi i Thomas Fogarty, entre d’altres, van ser també convidats per l’amfitrió professor Dr. Mike Dake. Aquest esdeveniment representa un reconeixement a la dedicació i contribució del Dr. Riambau a la cirurgia vascular del segle XXI, al més alt nivell internacional.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.