divendres, 28 de juliol de 2017

Una app del Clínic permet consultar la fase del procés quirúrgic dels pacients

Gràcies a una app del Clínic, els acompanyants que fins ara havien de quedar-se a les sales d’espera de l’hospital per informar-se sobre la fase del procés quirúrgic del pacient podran consultar aquesta informació des del seu mòbil. L’aplicació, disponible per a Android i Apple, porta el nom de Familiars Clínic i permet que els acompanyants puguin gestionar el seu temps d’espera amb molta més autonomia. Ara poden veure la informació que apareix a les pantalles de la sala d’espera de l’Àrea Quirúrgica a través d’un codi que garanteix l’anonimat de qui està a quiròfan.

Familiars Clínic informa sobre si el pacient està a l’àrea quirúrgica i si ja ha començat la cirurgia. Quan falta poc perquè acabi, arriba un avís al mòbil dels acompanyants, i també es detalla quan ja ha acabat la operació i quan el pacient està en recuperació. D’aquesta manera, els acompanyants poden sortir de l’hospital i estan informats en tot moment.

La informació reportada és la que també donen les pantalles de les sales d’espera de l’Àrea Quirúrgica gràcies al sistema EstimTrack.

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.