Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 4 de juliol de 2017

Investigadors de l’IDIBAPS premiats en la Jornada de Resultats i Impacte de la Recerca en Salut de l’AQuAS

L’Àgencia de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) va presentar el passat 28 de juny l’informe de la Centrat de Resultats de Recerca amb les dades dels exercicis 2014 i 2015. En l’acte, celebrat al Paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, també es van entregar 5 premis simbòlics en reconeixement a la tasca realitzada pels investigadors catalans en recerca biomèdica, dos dels quals van ser concedits a investigadors de l’IDIBAPS.

El Dr. Antoni Torres, pneumòleg de l’Hospital Clínic, cap de l’equip IDIBAPS Investigació aplicada en malalties respiratòries infeccioses, malalt crític i càncer de pulmó, i catedràtic de la UB, va rebre l’Oscar al Senior Investigator 2015. Va ser per la publicació de l’article “Effect of Corticosteroids on Treatment Failure Among Hospitalized Patients With Severe Community-Acquired Pneumonia and High Inflammatory Response A Randomized Clinical Trial, que es troba en el grup de l’1% de les publicacions més citades del món de l’any 2015.

D’altra banda, l’Oscar a la Millor Producció i Direcció 2014-2015 va ser compartit per Mar Petit-Pedrol, Thais Armangué, Núria Gresa-Arribas, Jesús Planaguma i Maria Sepúlveda, tots ells de l’equip Neuroimmunologia clínica i experimental de l’IDIBAPS, encapçalat pel Dr. Josep Dalmau, i Luís Querol, de l’Institut d’Investigació Biomèdica de l’Hospital de Sant Pau. L’Oscar reconeix la contribució dels articles encapçalats per aquests investigadors al camp de la Neurologia Clínica i l’Anatomia Patològica.

Els articles IDIBAPS premiats en aquesta categoria són:

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.