dilluns, 31 de juliol de 2017

Dues pacients del Clínic, guanyadores del VII Concurs de Fotografia d’Hospitals de Dia de Catalunya


Paula Martínez i Cristina Espiau, dues joves pacients del Clínic, han resultat guanyadores del Primer Premi de la VII edició del Concurs de Fotografia d’Hospitals de Dia de Catalunya que organitza cada any la Fundació Hospital de Dia Nou Barris. En concret, Cristina Espiau ha guanyat el Primer Premi en la categoria de Fotografia en Blanc i Negre, amb l’obra titulada “Pobreza“, mentre que Paula Martínez ha resultat la guanyadora en la categoria de Millor Fotografia en Color, amb l’obra “La nueva Epidemia del Siglo XXI“. Les dues obres guanyadores són d’una gran qualitat tècnica i artística, com es pot apreciar en la fotografia, i han estat exposades a l’Ateneu Popular 9 Barris fins a mitjans de juliol. Moltes Felicitats, Cristina i Paula!


El Concurs de Fotografia d’Hospitals de Dia l’organitza anualment la Fundació Hospital de Dia Nou Barris, arrel de la iniciativa sorgida fa 8 anys d’una de les seves usuàries. Si bé al principi era un concurs a petita escala, posteriorment va passar a convocar-se a tot Catalunya i actualment s’hi poden presentar els nois i noies usuaris dels diversos hospitals de dia.

La temàtica del concurs s’ha plegat enguany sota el lema “Fotodenúncia”, i s’hi han presentat una vintena d’obres que han tractat qüestions com l’homofòbia, la pobresa, el maltractament aninal, la violència de gènere o el mediambient. El jurat, format per professionals de la fotografia, ha valorat aspectes com la composició, la tècnica, la originalitat i la representativitat del tema escollit a l’hora d’atorgar els primers premis.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.