Categories

Entrada publicada a:

dijous, 8 de juny de 2017

L’IDIBAPS rep el segell TECNIO

Dimecres 31 de maig es va celebrar a la seu d’Acció, l’Agència per la competitivitat de l’empresa, l’acte de lliurament del segell TECNIO a les 16 entitats catalanes acreditades durant l’any 2016, entre les quals l’IDIBAPS.

Aquesta acreditació identifica on es troba la tecnologia més innovadora, els desenvolupadors que l’ofereixen i els facilitadors (com l’IDIBAPS), que participen en el procés de transferència de tecnologia i coneixement. Així, les empreses catalanes saben on dirigir-se per les seves necessitats de desenvolupament de nous productes i processos, ja sigui a través de l’adquisició o explotació de patents, la contractació de projectes d’R+D+i o el contacte amb spin-offs.

L’objectiu és facilitar a l’empresa catalana l’accés a socis estratègics que els permetin resoldre els seus reptes tecnològics i, a través d’aquesta transferència tecnològica, augmentar el nombre d’empreses innovadores i convertir Catalunya en una regió líder en innovació a escala europea.

Hi ha dos tipologies d’entitats acreditades amb el segell TECNIO:

  • Les Entitats que generen nova tecnologia i la transfereixen a l’empresa, ja sigui a través de la realització a mida de projectes d’R+D, com a partir de la comercialització directa de les tecnologies desenvolupades: els desenvolupadors.
  • Les Entitats que faciliten l’accés a la tecnologia, ajudant a les empreses a conèixer la tecnologia que es genera en el seu entorn científic i tècnic: els facilitadors. Oficines de transferència que ofereixen a les empreses un port foli de tecnologies desenvolupades en el seu entorn científic/tecnològic preparades per ser comercialitzades.

Trobareu més informació sobre l’acreditació TECNIO clicant aquí.

A la imatge, Nunzio Cifariello, de la KTT de l’IDIBAPS; Mariona Sanz, directora de la Unitat d’Innovació Empresarial a ACCIÓ; i Ana Simón, Gerent de Cooperació Tecnològica a ACCIÓ.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.