dijous, 25 de maig de 2017

Un article de la revista Circulation destaca la tasca de l’equip d’Endocarditis del Clínic

Recentment, en un article de la revista Circulation, una de les més prestigioses del món de la cardiologia, els autors han ressaltat l’excel·lent activitat que des de fa 30 anys porta a terme l’equip d’Endocarditis de l’Hospital Clínic. L’article porta per títol “Surgical Management of Infective Endocarditis complicated by embolic stroke. Practical recommendations for clinicians” i està signat per Bobby Yanagawa, Gosta B. Petterson, Gilbert Habib, Marc Ruel, Gustavo Saposnik, David A. Latter i Subodh Verma.

En el treball, els autors presenten casos il·lustratius d’aquesta malaltia, una revisió crítica de les dades actuals i ofereixen als clínics recomanacions conceptuals i pràctiques per al tractament d’aquesta malaltia cardíaca comuna, important i freqüentment mortal. Comenten les recomanacions de les guies americana i europea a favor de la presa de decisió compartida d’equips multidisciplinaris i posen com a exemple la feina feta durant 30 anys per l’equip d’Endocarditis del Clínic, que ha publicat recomanacions basades en la seva d’experiència. Per al Dr. Josep M. Miró, consultor del servei de Malalties Infeccioses de l’Institut Clínic de Medicina i Dermatologia, cap de l’equip IDIBAPS “Malalties Infeccioses i VIH” i professor de la Universitat de Barcelona, “aquesta menció reflexa la forma de treballar dels metges de l’hospital i ¡’entrega generosa i l’esforç personal dels membres de l’equip d’Endocarditis en la seva dedicació als malalts”.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.