Categories

Entrada publicada a:

divendres, 26 de maig de 2017

Laura Patrícia Llovet guanya el Premi Clínic-Fundació Catalunya La Pedrera


Anualment es convoca el Premi Clínic-Fundació Catalunya la Pedrera, que consisteix en un Ajut a la Recerca de tres anys de durada, que poden sol·licitar els residents de l’Hospital Clínic que finalitzen la seva formació. El premi es va atorgar al candidat que va obtenir la puntuació més elevada en la valoració dels Ajuts a la Recerca. La guardonada va ser Laura Patricia Llovet Soto, que va finalitzar el passat mes de maig la seva formació com a resident de l’especialitat d’Aparell Digestiu. El Sr. Lluís Farrés de la Fundació Catalunya-La Pedrera va fer el lliurament del guardó que va tenir lloc durant l’Acte de Comiat de Residents el 17 de maig.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.