Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 17 de maig de 2017

El IV Torneig Solidari de Pàdel d’Amics del Clínic torna a mobilitzar un gran nombre de participants

La quarta edició del Torneig Solidari de Pàdel d’Amics del Clínic va reunir, el passat dissabte 13 de maig, un total de 35 parelles de participants organitzades en quatre categories (1a masculina, 2a masculina, femenina i mixta). L’escenari ha estat, un cop més, el Club de Tennis Barcino, i els fons recaptats es destinaran al programa d’ajuda humanitària S.O.S. Refugiats a través del qual els hospitals Clínic i Sant Joan de Déu i el Consorici d’Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra envien personal sanitari als campaments de refugiats grecs.

Els guanyadors de la 1a categoria masculina van ser Joan Seixas i Nil Anfruns; els de la 2a categoria masculina Francisco Fernández i Jordi Andrés. En la categoria femenina, les campiones van ser Maria Asenjo i Cristina Velayos; i en la mixta Isidro Leal i Maria Domènech.

El torneig ha estat possible gràcies a la col·laboració de les empreses Palex, Damm, Aneto, DSV, Vidal Grup, Kohler, Padelator i Estiu La Aventura.

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.