Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 31 de maig de 2017

El Clínic ret homenatge als jubilats i jubilades 2016

Al calendari anual del Clínic hi ha un dia molt especial ple d’emocions per a tots els qui formem part del centre: és el dia del reconeixement, de l’homenatge i de l’agraïment col·lectiu als companys i companyes que es van jubilar l’any anterior, i de recordatori dels qui dissortadament ja no hi són entre nosaltres i als qui trobem a faltar. És el dia que es celebra l’Acte del Reconeixement als Jubilats i Jubilades de l’Hospital Clínic de Barcelona, que enguany es va celebrar el passat 24 de maig.

El Paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona va tornar a ser el marc idoni per al retrobament. Ja des d’una bona estona abans de les 12 del migdia, hora en què puntualment el director general del Clínic, Dr. Josep M. Campistol, va inaugurar l’acte donant la benvinguda als presents, la sala era una festa de salutacions, petons, abraçades, converses, riures i somriures. “Gràcies, gràcies a tots vosaltres per la vostra dedicació i entrega de tants anys a aquest hospital i a la cura dels seus pacients” va ser el missatge del Dr. Campistol en el seu parlament: “I us vull demanar una cosa més: que continueu portant el Clínic al vostre cor“. Tot seguit del director general, van intervenir amb unes breus paraules, totes elles emotives, el director mèdic Dr. Antoni Castells, la directora infermera Gemma Martínez -en el seu primer Acte de Reconeixement dels Jubilats i Jubilades, després de la seva incorporació a l’hospital a finals del 2016- i la directora per a les persones Dra. Pilar Varela.

En representació de les persones jubilades, i com ja és tradicional en aquesta jornada, tres professionals de diferents estaments van pendre tot seguit la paraula. El primer d’ells, presentat pel Dr. Castells, va ser el Dr. Joan Balasch, consultor sènior de l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia (ICGON) i director d’aquest institut durant molts anys. En una intervenció plena de bon humor, el Dr. Balasch va rememorar la seva trajectòria a l’hospital des dels seus anys de resident, una carrera plena d’èxits que, com en tants i tans altres exemples de companys i companyes, ha transcorregut lligada inextricablement a la història mateixa del Clínic. Després del Dr. Balasch, la directora infermera Gemma Martínez va presentar a la Sra. Maria Carme Ferreres, que en la seva intervenció va fer palesa l’entrega, vocació i professionalitat “històrica” de la infermeria del Clínic en l’atenció als pacients i que mira el futur amb força i empenta. I finalment, presentat per la Dra. Pilar Varela, el Sr. Higini Cortés va rememorar la seva llarga vida al Clínic on, des de diferents responsabilitats -com a infermer, gestor, formador i, finament, expert en sistemes d’informació- ha estat sempre exemple d’amabilitat, bon fer i valors humans.

Després dels parlaments es va procedir a l’entrega de l’obsequi commemoratiu als jubilats i jubilades 2016 de la ma dels directors de l’hospital, enmig dels aplaudiments de tots els familiars, amis i companys presents. El fermall d’or de l’acte va anar a càrrec del Cor del Clínic, dirigit pel Mestre Ramon Beltran, amb “My way” (Claude François-Paul Anka), “Paraules d’amor” (Joan Manuel Serrat), i “Hallelujah” (Leonard Cohen).

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.