Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 4 de abril de 2017

Ramon Gomis ha estat investit com a Doctor Honoris Causa per la URV

Divendres passat, 31 de març, la Universitat Rovira i Virgili (URV) va investir Ramon Gomis de Barbarà, director de l’IDIBAPS, com a Doctor Honoris Causa per la seva contribució al món de la investigació biomèdica en relació amb la malaltia diabètica, l’obesitat i la nutrició.
El professor Ramon Maria Miralles, director del Departament de Medicina i Cirurgia de la URV, va ser el padrí del doctorand en l’acte d’investidura. La proposta d’investir-lo com a doctor honoris causa la va fer l’investigador Joan Vendrell.

Trobareu informació detallada del nomenament i del discurs de Ramon Gomis en aquest enllaç.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.