dilluns, 3 de abril de 2017

L’Equip de Donació i Coordinació de Trasplantaments obté la recertificació ISO:9001-2015

L’equip de la secció de Donació i Coordinació de Trasplantaments de l’Hospital Clínic, coordinat pel Dr. Ramon Adàlia, ha obtingut amb molt bona valoració la recercificació trianual de la Norma ISO:9001 en l’actualització 2015 que concedeix l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació, AENOR. Amb aquesta recertificació es reconeix la bona feina feta pels professionals multidisciplinars de la secció, els quals treballen de manera coordinada mitjançant protocols ben definits per a garantir la seguretat dels pacients. Es dóna el fet que la secció de Donació i Coordinació de Trasplantaments ja va ser el 2002 la primera estructura del Clínic en obtenir la certificació ISO:9001 i ara també ha estat el primer equip del centre en adaptar la norma de 2008 a la versió 2015.


Les certificacions ISO són una norma internacional que s’aplica als sistemes de gestió de qualitat i que se centra en els elements que una organització ha d’establir per a la millora qualitativa en els seus serveis. En la versió 2015, la nova ISO:9001 incorpora la gestió del risc en els sistemes de gestió de qualitat.

Els avantatges de la certificació ISO:9001 són, fonamentalment, l’acreditació de la millora continua dels processos, augmentant la coordinació entre els diferents serveis i potenciant l’efectivitat i eficiència; major participació dels professionals implicats, i una organització centrada en el pacient ja que es mesura i es té en compte la seva satisfacció en cada moment.

Save

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.