dimarts, 18 de abril de 2017

Jordi Serrano ofereix en el Clínic una sessió informativa sobre Healthio, l’espai per a la innovació en Salut

Divendres 7 d’abril el Dr. Jordi Serrano, director i co-creador de Healthio , va oferir una sessió informativa adreçada als professionals del centre sobre aquesta iniciativa innovadora. Juntament amb el Dr. Serrano van intervenir el Dr. Joan Bigorra, de la direcció d’Innovació, i el Dr. Joan Escarrabill, director del Programa Clínic d’Atenció a la Cronicitat.

Com va explicar el Dr. Serrano, Healthio vol ser un espai d’intercanvi d’informació, de comunicació i de trobada de tots els àmbits relacionats amb la salut i l’eSalut: professionals assistencials, gestors, emprenedors, centres sanitaris, empreses, pacients i ciutadans en general, amb el concepte de pacient empoderat com a eix vertebrador. Així, durant els tres dies que dura el saló (3, 4 i 5 de maig) s’han previst diversos itineraris temàtics, activitats i xerrades sobre temes de salut (benestar, salut mental, etc.) que propiciaran la comunicació i l’intercanvi d’opinions, espais orientats a nous productes i tecnologies pensats per a pacients, fòrums per a la promoció de la innovació entre professionals, la indústria, etc. Paral·lelament a Healthio, es celebra el congrés Health 2.0 Europe, cita inel·ludible dels professionals per conèixer i explorar les últimes innovacions en salut en àrees com la comunicació entre pacient i proveïdor, la salut del consumidor, la genòmica, anàlisi de dades, benestar corporatiu i altres.

Seguidament al Dr. Serrano, el Dr. Joan Escarrabill va explicar als assistents quina serà la presència activa de l’Hospital Clínic en aquest esdeveniment, la qual s’expressarà mitjançant dues línies d’actuació: amb un estand compartit amb l’Hospital de la Vall d’Hebron, que disposarà de diferents ambients i mitjans i materials audiovisuals perquè els professionals que ho desitgin puguin fer breus presentacions -de forma presencial o, com va informar el Dr. Bigorra, també mitjançant vídeos pregravats-, i amb la participació dels seus professionals en les anomenades “àgores”, que cobriran un ampli ventall de temes relacionats amb la salut.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.