Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 4 de abril de 2017

Es posa en marxa el programa “Bojos per la salut i l’alimentació”

L’Hospital Clínic i l’IDIBAPS participen en “Bojos per la salut i l’alimentació”, activitat organitzada per La Fundació Catalunya-La Pedrera que s’emmarca dins el programa Bojos per la ciència.

Bojos per la salut i l’alimentació és un programa d’excel·lència que pretén fomentar les vocacions científiques entorn la salut i l’alimentació entre els estudiants de Batxillerat. Està adreçat als estudiants interessats en orientar-se acadèmicament i professionalment cap als estudis de medicina, infermeria, dietètica i nutrició, biologia, tecnologia dels aliments, psicologia, entre d’altres.

El curs s’impartirà d’octubre 2017 a març 2018 en centres de recerca, universitats i institucions capdavanters en l’àmbit de la salut. Durant el curs els alumnes faran una aproximació teòrico-pràctica a estudis d’intervenció i al·legacions nutricionals i de salut en els aliments, recerca en salut, hàbits de vida saludables, cuina per a la salut amb respostes dietètico-culinàries per al tractament de malalties i intervenció en trastorns de la conducta alimentària.

Les inscripcions es van iniciar el 3 d’abril i restaran obertes fins el 8 de maig. Trobareu tota la informació a: http://bojos-salut.fundaciocatalunya-lapedrera.com/

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.