dimarts, 4 de abril de 2017

Infermeria del Clínic obté cinc subvencions del Departament de Salut per a la recerca

El passat octubre, el Departament de Salut va publicar la resolució SLT/2381/2016, per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per al finançament de diferents programes i accions instrumentals contingudes en el Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut 2016-2020. El mes de març es va publicar la resolució definitiva de concessió i denegació de la convocatòria d’Intensificació en Infermeria, d’entre els quals hi ha 5 subvencions concedides per als companys Montserrat Amigó, Sonia Sevilla, Yolanda Torralba, Felipe Burgos i Marta Farré.

És el primer cop que es concedeixen aquest tipus de subvencions, les quals permetran gaudir de 9 mesos d’intensificació de l’activitat investigadora per aquests professionals infermers. La subvenció va especialment dirigida a incorporar professionals d’infermeria perquè altres professionals d’aquest àmbit puguin intensificar les tasques de recerca. Enhorabona als subvencionats!

Save

Save

Save

Save

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.