Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 27 de març de 2017

L’IDIBAPS, present a la fira BIO-Europe Spring

Del 20 al 22 de març el Centre de Convencions Internacional de Barcelona va acollir la fira BIO-Europe Spring. Aquest és el congrés de ‘partnering’ més important que es fa a Europa de la indústria biotecnològica i farmacèutica. Els assistents disposen de 3 dies per mantenir reunions privades de 30 minuts amb altres directius i business developers internacionals, d’altres institucions i empreses de tot el món.

Elisenda Vendrell i Sílvia Cufí, de l’Oficina de Transferència de Tecnologia i Coneixement (KTT) de l’IDIBAPS hi van assistir i van reunir-se amb empreses del sector per comercialitzar el portfoli de deu tecnologies que la institució té en cartera. Es van fer fins a 16 reunions amb l’objectiu de trobar el soci adequat per acabar de desenvolupar aquestes tecnologies perquè puguin arribar al mercat i, per tant, als pacients i a la societat. També es van fer contactes amb altres institucions i es van mantenir reunions de caire més informal en els diferents events de networking.

La BIO-Europe Spring 2017 està organitzada per EBD Group -una empresa especialitzada en el partnering entre agents clau del sector de les ciències de la vida d’arreu del món- amb la col·laboració de Biocat i ACCIÓ com a comitè amfitrió. Tot i que el partnering és el punt fort de la fira també s’ofereixen conferències i debats sobre temes clau del sector i activitats per fomentar el networking entre els assistents.

Entre aquestes activitats hi havia el Health Tech Startup Competition, on hi va participar l’spin-off de l’IDIBAPS Transplant Biomedicals. El seu CEO, Ignasi Heras, va presentar l’empresa davant un jurat format per responsables de ALTA Life Sciences, RCD, Biocat, i Doctoralia Internet. Aquest projecte, fruit de la recerca en trasplantament d’òrgans del grup de la Dra. Carmen Peralta, va guanyar el primer premi per a la millor presentació.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.