Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 15 de març de 2017

L’IDIBAPS obre les portes per mostrar la recerca que es fa gràcies a La Marató

Ahir,  dimarts 14 de març, l’IDIBAPS va rebre una vintena de visitants que volien conèixer de primera mà la recerca que es finança amb la recaptació de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. En aquesta ocasió, Virgínia Amador, de l’equip Oncomorfologia funcional humana i experimental i receptora d’una de les ajudes de la darrera marató dedicada al càncer, va explicar la recerca que havia pogut dur a terme el seu grup amb aquests recursos i va mostrar el laboratori on treballen. Els visitants també van poder veure algunes de les plataformes científiques que la institució posa a disposició dels investigadors.

Aquesta és la segona edició del projecte «Visita la recerca de La Marató», una iniciativa que va néixer l’any passat, amb motiu del 25è aniversari de La Marató, i que pretén acostar la recerca a la població; mostrar com funciona el procés de la investigació biomèdica, des del laboratori a l’aplicació en el pacient; i donar a conèixer curiositats relacionades amb la recerca que es fa a Catalunya. L’IDIBAPS ja va participar en la primera edició i té previstes rebre dues visites més durant el mes de maig d’enguany.

Trobareu més informació del projecte a: https://visitesrecercamarato.tv3.cat/site/MaratoTV3/

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.