dilluns, 20 de març de 2017

Healthio 2017 Barcelona, un saló global per a la innovació en Salut

Convertir-se en el punt de trobada de referència de tots els actors implicats en el món de la salut per sumar sinèrgies, conèixer els últims avenços tecnològics en salut i eSalut i situar Barcelona en les ciutats capdavanteres en innovació en eHealth, és l’objectiu de Healthio, el nou saló de Fira de Barcelona que celebrarà la seva primera edició els propers 3 a 5 de maig al recinte firal de Montjuïc. Conjuntament a Healthio tindrà lloc,a més, la VIII edició del congrés Health 2.0 Europe de noves TIC en salut.

Healthio es proposa reunir durant 3 dies 10.000 pacients entre ciutadans, usuaris i associacions de pacients; 5.000 professionals de la Salut pertanyents a hospitals i centres sanitaris, a l’administració, investigadors i innovadors, i 1.000 emprenedors, pertanyents a start-ups i empreses, per promoure l’intercanvi de coneixement i experiències innovadores, tant en la gestió com en la indústria o en l’assistència.

Els assistentes podran seguir durant els tres dies les diverses activitats -conferències, tallers, presentacions, etc.- que s’emmarquen en sis àrees principals:

 • Doctor’s bag, on els professionals sanitaris poden conèixer de primera ma les últimes novetats i tecnologies;
 • Health living lab, orientada a nous productes, tecnologies i idees pensats per a pacients;
 • Hospital of the Future, que promou el debat sobre com afectaran els nous sistemes i les noves tecnologies als hospitals en un futur;
 • Live operations, on es podrà assistir en directe a intervencions quirúrgiques amb tecnologies d’ultima generació;
 • Start-up zone, on les start-up podran presentar les seves solucions i establir contactes, i
 • Open innovation market place, un fòrum per a la promoció de la innovació entre cientifícs, professionals, pacients i indústria.

Hi haurà, a més, la possibilitat de seguir diversos recorreguts temàtics guiats, en petits grups, que aniran passant per les diverses parades relacionades, de forma que els visitants aniran coneixent tota l’oferta disponible sobre l’itinerari escollit. Tots els grups convergiran en una àgora comuna on intercanviar de forma dinàmica opinions i coneixements.

L’Hospital Clínic de Barcelona dóna suport a Healthio 2017 d’una forma activa, amb la participació de diversos dels seus professionals.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Els comentaris estan tancats.