divendres, 31 de març de 2017

Antonio M. de Lacy, Premi “Ambaixador Internacional” de la SAGES

El Dr. Antonio M. de Lacy, cap del Servei de Cirurgia Gastrointestinal de l’Institut Clínic de Malalties Digestives i Metabòliques (ICMDM), ha estat guardonat amb el Premi Ambaixador Internacional de la Societat Americana de Cirurgians Gastrointestinals i Endoscòpics, (Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons, SAGES), una de les associacions professionals més importants del món. El Dr. Lacy va rebre el premi de mans del president de l’entitat, Dr. Daniel J. Scoot, i del president del comitè dels premis, Dr. David Rattbner, en una cerimònia que va tenir lloc a Houston el passat dia 22 de març.

La decisió de concedir aquest prestigiós guardó al Dr. Lacy té com a tret destacable el fet que va ser presa per unanimitat dels membres de la Junta de Govern de SAGES, associació que difícilment l’atorga a professionals de fora dels EUA. En aquets cas, però, l’entitat ha volgut premiar la trajectòria del Dr. Lacy com a pioner en la seva especialitat, la seva excel·lència professional i la capacitat d’innovació en la cirurgia gastrointestinal, en la qual ha creat una escola que s’ha extès arreu del món.

Amb aquest guardó al Dr. Lacy es reconeix novament la projecció internacional de l’Hospital Clínic de Barcelona i els seus professionals, lligada a un lideratge i reputació de primera línia.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.