Categories

Entrada publicada a:

dijous, 23 de febrer de 2017

Les visites escolars tornen a l’IDIBAPS

Aquest dimecres, 22 de febrer, una vintena d’alumnes de 1r de Batxillerat de Química i Biologia de l’Institut d’Educació Secundària Secretari Coloma, de Barcelona, van visitar les instal·lacions del Centre Esther Koplowitz per descobrir de primera mà la recerca que es fa a l’IDIBAPS. Els alumnes van visitar els laboratoris i les plataformes i diferents investigadors els van explicar alguns exemples de la recerca de primer nivell que s’hi duu a terme en àrees com la diabetis i l’obesitat, l’oncologia gastrointestinal, la teràpia gènica i les malalties hemato-oncològiques. (Aquí podeu veure una galeria fotogràfica de la visita).

La iniciativa s’emmarca en la voluntat de donar visibilitat a la tasca que es fa a l’IDIBAPS, apropar la recerca a la societat i fomentar la formació dels estudiants i les vocacions científiques. Les visites s’articulen a través del programa de l’Ajuntament de Barcelona Escolab, que obre la porta dels laboratoris i centres de recerca més capdavanters del país als centres de formació.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.