dimarts, 10 de gener de 2017

La màgia arriba a la Maternitat

Els membres de l’Associació de Prematurs Hospital Clínic – Maternitat estaven molt emocionats i nerviosos des de feia dies. No hi cabien a la pell d’alegria, i per un bon motiu: ses Majestats els Reis Mags d’Orient havien acceptat la seva invitació i els confirmaven que el 5 de gener al matí passarien personalment per la Maternitat per visitar i portar regals a les pacients ingressades, i molt especialment, als bebès prematurs ingressats a l’UCI de Neonatologia i els seus familiars.

Tothom es va bolcar perquè la visita fos un èxit, fins i tot una patgessa-àvia va emprar la seva màgia per confeccionar personalment els tres trajos que havien de lluir els Reis. En Melcior, Gaspar i Baltasar es van fer visibles a la Maternitat puntualment a les 10 hores, i s’assemblaven extraordinàriament als Dr. Enric Barrau, del Servei de Maternofetal; al Dr. Jorge Solorzano, Màster de Neonatologia, i al Dr. Manolo Rodríguez-Miguélez, del Servei de Neonatologia, respectivament. Els acompanyaven tres patges, que tothom va comentar que tenien tots els rasgues d’en Raül, el pare de la Laia (nascuda a les 30 setmanes de gestació); de l’Edu, el pare de’n Pau (nascut a els 31 setmanes de gestació), i de’n Liesler (sènior), pare de’n Liesler (júnior), nascut a les 31 setmanes de gestació.

La comitiva reial va passar per les plantes segona i tercera del centre, per l’UCI de Neonats, la Unitat de Cures Obstètriques Intermitges (UCOI) i per la Sala de Parts. No es van deixar cap habitació, ni cap pacient, ni cap incubadora per visitar i deixar un petit obsequi, i també van recollir totes les cartes i van parlar amb tothom que s’hi va adreçar, com va passar amb algún exprematur i germà de prematur, que val voler veure’ls i parlar amb ells de primera ma.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.