dimarts, 29 de novembre de 2016

Sis professionals del Clínic, IDIBAPS i CAPSBE, reben el premi Excel·lència Professional del CoMB 2016

Ahir va tenir lloc la cerimònia d’entrega dels Premis Excel·lència Professional 2016 del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). Com cada any, es concedeixen a 51 metges i 4 equips assistencials en reconeixement a la seva trajectòria profesional. En l’edició d’aquest any entre els premiats hi figuren sis professionals vinculats a l’Hospital Clínic, IDIBAPS i CAPSBE.

Es tracta dels doctors Josep LLuís Aguilar, especialista del Servei d’Hematologia del Clínic; Joan Caballeria, especialista del Servei d’Hepatologia del Clínic; Josefina Castro, Directora de l’Institut Clínic de Neurociències i cap del Grup de recerca en Psiquiatria i Psicologia InfantilLluís Donoso, Director del Centre de Diagnòstic per la Imatge (CDI); Susana Puig, cap del Servei de Dermatologia del Clínic i de l’equip de recerca de l’IDIBAPS Melanoma: Imatge, genètica i immunologia; i Ethel Sequeira, especialista en Medicina Familiar i Comunitària al CAPSBE Casanova. També ha estat premiat el Dr. Manuel Sarró, qui va ser cirurgià general a l’Hospital Clínic, ara ja jubilat.

A l’acte institucional, presentat per la periodista Montse Jené, hi van participar Jaume Padrós, president del CoMB; Elvira Bisbe, vicepresidenta del CoMB, i Gustavo Tolchinksy, secretari del CoMB. Miquel Bruguera, expresident del CoMB i director de la Unitat d’Estudis Acadèmics, va ser l’encarregat de pronunciar la conferència “Antoni de Gimbernat (1734-1816), gran mestre de la cirurgia del segle XVIII”.

Els Premis a l’Excel·lència Professional els concedeix anualment el COMB des de 2004 com a reconeixement de la professió mèdica als metges i metgesses que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Com destaca la web del CoMB, “són un reconeixement a trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència”.

Més informació: Llista de Guardonats

Imatge: D’esquerra a dreta: primera fila, Drs. Aguilar, Caballeria i Castro; segona fila, Drs. Donoso, Puig i Sequeira

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.