Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 2 de novembre de 2016

La Generalitat acredita l’IDIBAPS amb el segell TECNIO

L’IDIBAPS és un dels nous agents que la Generalitat ha acreditat amb el segell TECNIO. Aquesta acreditació identifica on es troba la tecnologia més innovadora, els desenvolupadors que l’ofereixen i els facilitadors que participen en el procés de transferència de tecnologia i coneixement. Així, les empreses catalanes saben on dirigir-se per les seves necessitats de desenvolupament de nous productes i processos, ja sigui a través de l’adquisició o explotació de patents, la contractació de projectes d’R+D+i o el contacte amb spin-offs.

L’objectiu és facilitar a l’empresa catalana l’accés a socis estratègics que els permetin resoldre els seus reptes tecnològics i, a través d’aquesta transferència tecnològica, augmentar el nombre d’empreses innovadores i convertir Catalunya en una regió líder en innovació a escala europea.

En aquesta ocasió, la Generalitat ha acreditat 8 agents. A més de l’IDIBAPS, hi ha el Centre de Prototips i Solucions Hardware-Software (CEPHIS) de la UAB, el Centre d’Investigació en Metamaterials per a la Innovació en Tecnologies Electrònica i de Comunicacions (CIMITEC) de la UAB, el Centre de Disseny i Optimització de Processos i Materials (DIOPMA) de la UB, el Centre de Tecnologia Ambiental Alimentària i Toxicològica (TECNATOX) de la URV, la Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), el CTM centre tecnològic, EURECAT i el laboratori d’investigació en compòsits AMADE de la UdG. Amb aquestes 8 incorporacions, ja són 61 les entitats que han rebut el segell.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.