Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 23 de novembre de 2016

Èxit de participació a la commemoració dels XX aniversari de l’IDIBAPS

Divendres passat, 18 de novembre, es va fer l’acte de celebració dels vint anys de l’IDIBAPS.  Prop de 300 persones es van reunir a l’interior d’illa Beatriu de Pinós per escoltar els parlaments de Ramon Gomis, director de l’IDIBAPS, Francesc Subirada, director general de Recerca, Josep M. Campistol, director general de l’Hospital Clínic, Jaume Reventós, responsable de l’Àrea d’Operacions i Relacions Institucionals de la Direcció General de Recerca i Innovació del Departament de Salut i Elías Campo, director de Recerca de l’Hospital Clínic i director de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica.

Entre d’altres, les autoritats van destacar la importància de fer recerca d’excel·lència en un centre hospitalari com el Clínic i van recordar que en aquests vint anys l’IDIBAPS ha arribat a la primera línia mundial i ha esdevingut el principal centre de recerca biomèdica del país. L’acte també va ser un homenatge a l’ideòleg i impulsor de l’IDIBAPS, en Joan Rodés, que va fer acte de presència a la celebració. Posteriorment, van prendre el protagonisme els monòlegs d’humor i ciència de la companyia Big Van Science.

Jornada de portes obertes

La celebració va continuar per la tarda amb una especial jornada de portes obertes. Prop de 400 persones, entre familiars i treballadors, van poder conèixer una mica millor la tasca que fa l’IDIBAPS i visitar els laboratoris del Centre Esther Koplowitz i del Cellex.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.