Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 10 de octubre de 2016

L’Oficina de Transferència de Tecnologia i Coneixement de l’IDIBAPS, a la Fira BioSpain

Del 28 al 30 de setembre es va celebrar a Bilbao la 8ena edició de BioSpain, una fira comercial d’empreses i entitats del sector farma i biotech. BioSpain ofereix un espai per identificar potencials partners i s’hi fan xerrades, presentacions de companyies, fòrums d’inversió, i disposa d’un fòrum de formació i treball. Enguany hi han assistit 615 companyies, 30% de les quals internacionals. La delegació catalana ha comptat amb la participació de 90 entitats, entres empreses i institucions públiques.

Teresa Lloret i Nunzio Cifariello, de l’Oficina de Transferència de Tecnologia i Coneixement (Knowledge and Technology Transfer office –KTT- en anglès) hi han assistit amb l’objectiu d’identificar potencials partners, nacionals i internacionals, a qui poder transferir o amb qui poder col·laborar per portar al mercat les tecnologies i projectes d’innovació que gestiona la KTT.  En total s’han mantingut 20 reunions presencials amb empreses del sector, i algunes d’elles ja s’han interessat per algun dels  projectes de l’IDIBAPS. Aquesta fira és també una molt bona oportunitat per a mantenir els contactes amb l’entorn biotech de l’estat espanyol principalment, però també internacional.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.