divendres, 28 de octubre de 2016

El Clínic rep quatre premis TOP 20 2016 als millors hospitals

L’Hospital Clínic de Barcelona ha rebut quatre guardons del Programa Hospitales TOP 20, per la seva excel·lència, bona qualitat assistencial i funcionament. Aquests premis els atorga anualment l’empresa de serveis d’informació sanitària IASIST. El Dr. Josep M. Segur, Director de l’Institut Clínic d’Especialitats Mèdiques i Quirúrgiques (ICMEQ), i el Dr. Jordi Vilardell, representant Institucional del Clínic, van ser els encarregats de recollir els guardons. Els premis estan distribuïts en dues categories: premis a la Gestió Hospitalària Global i premis a 8 Àrees Clíniques.  

El Clínic, que es presenta a aquests premis junt amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, ha rebut el TOP 20 a la Gestió Hospitalària Global en la categoria de Grans Hospitals Públics de Referència Regional i Nacional. En aquesta mateixa categoria han estat premiats la Fundación Jiménez Díaz, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital Universitario y Politécnico La Fe de València.

L’Hospital Clínic també ha estat guardonat per la seva activitat en tres àrees clíniques:

 • Muscul-Esquelètica; a partir dels resultats obtinguts en els procediments de fractura de maluc, osteoartrosi amb pròtesi de maluc, pròtesi de genoll i cirurgia d’esquena i espatlla.
 • Sistema nerviós; a partir dels resultats obtinguts en els procediments d’ictus Isquèmic, ictus hemorràgic i neoplàsia del sistema nerviós central.
 • Ronyó i vies urinàries; a partir dels resultats obtinguts en els procediments d’Infeccions urinàries, neoplàsia de ronyó, malaltia de la pròstata, fallida renal i còlic i càlcul renal.

A més en l’àrea digestiva, en la que l’hospital també estava nominat, es va rebre una distinció.

Premis a l’excel·lència i qualitat hospitalàries

Els guardons Hospitals TOP 20 avaluen els hospitals en base a indicadors objectius i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència. Després de 17 edicions i de més de 200 hospitals participants, el programa està totalment consolidat en el sector i és molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries. En l’edició d’aquest any hi han participat de forma voluntària 161 hospitals, dels quals 113 són públics i 48, privats.

Es pot consultar la classificació en les diferents categories amb major detall al web dels premis de IASIST.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Els comentaris estan tancats.