Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 31 de octubre de 2016

Concert de “Música en vena” per a pacients, familiars i professionals

El proper dijous dia 3 de novembre, l’Hospital Clínic tindrà ocasió de gaudir d’un concert de Música En Vena, associació sense ànim de lucre dedicada a la millora de les estades hospitalàries de pacients, familiars i personal sanitari a través de la música en directe. És la primera vegada que aquest concert es fa a Catalunya i comptarà amb Natalí Castillo, que interpretarà, entre d’altres, “La canción que cura”, una cançó dedicada a pacients.

La vocació de Música en Vena és la de contribuir a millorar la societat a través de la música: impulsar la funció de la música com a eina d’acció social, crear noves audiències, nous espais i generar oportunitats d’activitat i ocupació per a músics. Des de l’associació treballen des de fa anys amb molt èxit als grans hospitals de Madrid i actualment estan oferint la seva activitat a altres comunitats.

El concert  constarà de dues parts: Una gira per diferents sales de l’hospital (banc de sang, hospital de dia d’oncologia, unitat geriàtrica d’aguts i psiquiatria infanto juvenil) i un concert al Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona a les 18.00h. El Concert compta amb el talent de Natalí Castillo, en la veu i la composició, i amb la producció magistral de Raúl Quilez, guanyador d’un Grammy i que ha rebut sis nominacions més. La cantant interpretarà entre d’altres, “La canción que cura”, composada expressament per a pacients:

Aquesta és una magnífica ocasió per pacients, familiars i professionals de conèixer en directe Música en Vena, que s’estrena per primer cop a Catalunya al Clínic. El Cor del Clínic, els voluntaris de l’hospital i els de Música en Vena, col·laboraran en aquesta jornada.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.