Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 19 de setembre de 2016

Mari Carmen Paredes i Lorenzo Sánchez, del Servei d’Urgències, als Jocs Paralímpics de Río

L’atleta i extreballadora del Clínic, Mari Carmen Paredes, ha participat als Jocs Paralímpics d’enguany celebrats a Río de Janeiro. Ha competit en els 1500 metres i en la marató, que van tenir lloc els dies 10 i 18 de setembre, en la categoria de “discapacitat visual”. El marit de l’esportista i també treballador del Clínic, Lorenzo Sánchez, ha concorregut als Jocs com a guia de la seva dona.

Tot i que aquesta vegada no ha aconseguit medalla, l’atleta va triomfar a la Copa del Món de Marató a Londres, el 2014, quan va aconseguir la primera posició i va batre el rècord mundial (que ella mateixa ostentava) en recórrer 42 quilòmetres en menys de tres hores (2:59:22).

Durant els 11 dies que ha durat la competició, han participat 4.350 esportistes amb discapacitat física o sensorial, procedents de 176 països. Aquest any, la representació catalana ha comptat amb 38 atletes.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Els comentaris estan tancats.