Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 19 de setembre de 2016

Josep Brugada, doctor honoris causa per la Universitat de Tucumán

La Universidad Nacional de Tucumán (Argentina) ha nomenat Josep Brugada doctor honoris causa en reconeixement a la seva trajectòria mèdica i investigadora. El Dr. Brugada és cardiòleg de l’Hospital Clínic i cap de l’equip de recerca de l’IDIBAPS “Arítmies, Resincronització i Imatge Cardíaques”.

Els objectius actuals de l’equip que dirigeix són consolidar les seves sis principals línies de recerca i seguir potenciant projectes multicèntrics prospectius sense abandonar la investigació clínica pràctica per millorar l’assistència del pacient. El Dr. Brugada és un referent internacional en el tractament d’arítmies: al 1992, juntament amb els seus dos germans, Pere i Ramon, va descriure una síndrome causant de la mort sobtada, la síndrome Brugada. Entre 2008 i 2014 va ser director mèdic de l’Hospital Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Els comentaris estan tancats.