Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 4 de juliol de 2016

Óscar Vidal i el seu equip mostren a Toledo les noves tècniques de cirurgia mínimament invasiva

El Dr. Òscar Vidal, el Dr. Mauro Valentini i l’equip del Clínic van ser convidats com a màxims experts al curs organitzat pel Dr. Aurelio Aranzana, del servei de Cirurgia General de l’Hospital de Toledo. L’objectiu del curs era mostrar als assistents les noves tècniques de cirurgia mínimament invasiva de la ma dels cirurgians amb més experiència en aquesta via d’abordatge al nostre país. Les intervencions quirúrgiques van ser totes exitoses i els pacients van ser donats d’alta en 48 hores sense cap complicació.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.