divendres, 3 de juny de 2016

El Clínic celebra el Dia Internacional de la Infermera

El dijous 12 de maig es va commemorar al Clínic el Dia Internacional de la Infermera, en un acte institucional ple de contingut que es va celebrar a la sala d’actes Farreras Valentí de l’hospital. En el transcurs d’aquesta jornada, que va inaugurar la Dra. Adelaida Zabalegui, directora infermera del Clínic, es va fer lliurament dels Premis Sabàtics d’Infermeria 2016 als 9 beneficiaris d’aquesta convocatòria. Els premis els van entregar conjuntament el Dr. Josep M. Campistol, director general de l’hospital, i la Dra. Catiana Cabrer, directora de Barnaclínic, entitat patrocinadora dels premis i de la Jornada.

Seguidament a l’entrega dels premis, la Sra. Cristina Maragall, portaveu de la Fundació Pasqual Maragall, va dissertar sobre “La necessitat de cuidar al cuidador”, agraïnt la tasca professional i de recerca que la infermeria del Clínic està portant a terme. Per la seva banda, la Dra. Ester Risco,  infermera consultora de Recerca de la Direcció Infermera, va presentar als assistents el projecte “Intervenció innovadora informativa, formativa i de suport social als cuidadors informals de persones amb demència”, finançat per la Fundació La Marató TV3-2014.

Finalment, es va anunciar la convocatòria d’un Programa d’Intensificació La Pedrera-Clínic per a Recerca en Infermeria , que requereix un 50% de dedicació a la recerca i un 50% a l’activitat assistencial, i que té com a finalitat potenciar la recerca translacional, de forma que els resultats de la investigació es puguin traslladar el més rapidament possible a la pràctica clínica.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.