dimecres, 20 de abril de 2016

“Mantenim el ritme” amb una marxa nòrdica a Barcelona

El passat 17 d’abril, per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física, el Centre de Diàlisi i Recerca Aplicada Clínic (DIRAC) va organitzar, sota el lema “Mantenim el ritme!”, una activitat especial per als pacients i familiars: un recorregut d’iniciació a la marxa nòrdica amb l’objectiu de promocionar els beneficis que aporta l’activitat física. El lloc escollit va ser el Parc de la Ciutadella de Barcelona, on els 35 participants van poder conèixer de primera ma aquest esport i van rebre informació sobre la seva tècnica i com es pot adaptar als pacients amb insuficiència renal. El DIRAC va comptar en aquesta ocasió amb la col·laboració dels tècnics de l’empresa Bendhora.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.