Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 20 de abril de 2016

Èxit d’assistència a la Jornada de portes obertes per a futurs Residents

El passat dilluns 4 d’abril va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes 2016 de l’Hospital Clínic adreçada als futurs residents, amb un gran èxit d’assistència: prop de 200 persones. El Dr. Josep M. Campistol, director general de l’hospital, el Dr. Antoni Castells, el director mèdic, i la Dra. Francesca Pons, directora de docència, van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents a la Jornada, que va tenir lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina.

Després de la presentació del Clínic per part del Dr. Campistol i del Dr. Castells, i de l’explicació de la Dra. Pons sobre la formació del Resident al Clínic, Sergi Borrego,, R3 de Neurologia i Agustí Franco, tutor de residents d’Urologia, van compartir les experiències dels residents i la visió dels tutors, respectivament. Després, els futurs residents es van reunir amb Iban Aldecoa, Aina Capdevila, Anna Ferré, Laia Gene, Laura Mateu i Irene Vives, representants dels residents, i van poder visitar els diferents serveis acompanyats pels tutors i residents.

Aquesta Jornada de Portes Obertes és un acte que vol presentar l’hospital als futurs residents i donar a conèixer les característiques del nostre centre pel que fa a la formació docent. L’objectiu principal és que rebin tota la informació directament dels professionals del Clínic amb els que mantindran un contacte més directe durant el seu període de formació a l’hospital.

El passat dijous 14 d’abril  va començar l’elecció de places i està previst que sigui el proper 27 de maig quan 85 futurs especialistes de moltes de les especialitats mèdiques, així com de física, farmàcia, psicologia, i d’infermeria, s’incorporin a l’Hospital Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.