dimarts, 12 de abril de 2016

El Servei d’ORL, doblement premiat per la SCORL

El servei d’Otorinolaringologia de l’ICEMEQ ha estat doblement d’enhorabona aquest mes d’abril, amb dos premis rebuts durant la Sessió Forana de Societat Catalana d’Otorinolaringologia i Patologia Cèrvicofacial (SCORL) que es va celebrar el passat 9 a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

En primer lloc, la Dra. Paula Mackers, del servei d’ORL de l’Institut Clínic d’Especialitats Mèdiques i Quirúrgiques (ICEMEQ), va rebre la beca de Formació 2015 de la SCORL per a una estada a l’estranger, concretament a l’Harborview Medical Center i University of Washington Medical Center, “per a completar la seva formació en cirurgia plàstica/estètica facial i cirurgia reconstructiva de cap i coll en pacients oncològics”, tal com s’especifica en el premi.

I també, el Dr. Manuel Bernal-Sprekelsen, cap del mateix servei del Clínic, és un dels signants guanyadors del Premi Sant Blai 2015 a la millor publicació en revista estrangera de prestigi per l’article “A randomised double blind clinical trial to compare surgical field bleeding during endoscopic sins surgery with clonidine-based or remifentanil-based hypotensive anaesthesia“, publicat a la revista Rhinology de juny 2015 . L’article el signen Alda Cardesín (C.S. Parc Taulí, Sabadell), Caridad Pontes (Universitat Autònoma de Barcelona); Rosa M. Rosell, Yolanda Escamilla, Joan Marco i M.J. Escobar (C.S. Parc Taulí, Sabadell), i el Dr. Bernal-Sprekelsen.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.