Categories

Entrada publicada a:

divendres, 22 de abril de 2016

El grup de treball Europeu IDEUS-EU de docència infermera es reuneix a Setúbal (Portugal)

La Dra. Núria Fabrellas, coordinadora de la Unitat Docent d’infermeria del Campus Casanova, la Dra. Ester Risco, infermera consultora en Recerca, la Sra. Laura San Cristóbal, adjunta a la Direcció Infermera –Àrea de desenvolupament-  i la Sra. Sara Pedregosa, infermera de l’ICMID,  van ser les representants del Clínic en la reunió de l’equip de treball Europeu IDEUS-EU que es va reunir els dies 14 i 15 d’abril a l’Institut Politècnic de Setúbal (Portugal). L’objectiu de la reunió va ser coordinar les estratègies d’implantació del model IDEUS al nostre medi.

El projecte IDEUS–EU, “ Implementation and Evaluation of Dedicated Education Unit in Europe” és un projecte de 3 anys finançat pel Programa Erasmus, en el que hi participen hospitals universitaris i universitats de Bèlgica, Portugal, Polònia i Turquia. Té per objectiu la millora i la integració dels alumnes de Grau d’Infermeria a les Unitats on realitzen les pràctiques del darrer curs. Es tracta d’un mètode innovador de sincronitzar la teoria i la pràctica, basat en el model DEU (Flinders University South Australia) i ZIC (Fontys Hogeschool Eindhoven-Netherlands).

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.