Categories

Entrada publicada a:

dijous, 30 de juliol de 2015

El Dr. Marc Claret rep un dels Ajuts Fundación BBVA a Investigadors i Creadors Culturals 2015

El Dr. Marc Claret, cap del grup Control Neuronal del Metabolisme de l’IDIBAPS ha rebut un dels 63 Ajuts Fundación BBVA a Investigadors i Creadors Culturals en l’edició de 2015. El projecte del Dr. Claret es proposa trobar les alteracions moleculars en determinats circuits del cervell, en concret de l’hipotàlem, que estan implicats en el desenvolupament de l’obesitat i la diabetis.

Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa de la Fundación BBVA que està destinada a professionals amb contribucions significatives en els seu respectius camps i que es troben en un estadi intermedi de les seves carreres. L’objectiu és que puguin consolidar la seva trajectòria professional i continuar desenvolupant el seu potencial. Els 63 beneficiaris dels ajuts d’aquesta edició han estat seleccionats d’entre les més de 1.900 sol·licituds presentades i procedeixen d’11 àrees de coneixement.

La investigació que desenvolupa el grup del Dr. Claret  es centra en la recerca de noves teràpies per l’obesitat i la diabetis a partir de conèixer els mecanismes pels quals el cervell regula el metabolisme.

Es pot consultar el llistat complet dels beneficiaris dels ajuts en el següent link.

Per a més informació: Fundación BBVA

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.