dimecres, 15 de juliol de 2015

El Dr. Manuel Bernal, distingit per la Societat Romanesa de Rinologia

El Dr. Manuel Bernal Sprekelsen, cap del servei d’ORL de l’Institut Clínic d’Especialitats Mèdiques i Quirúrgiques (ICEMEQ),  torna a ser notícia amb motiu del Diploma d’Honor que va rebre de mans de la Societat Romanesa de Rinologia en reconeixement a la seva contribució al coneixement científic en el camp d’aquesta subespecialitat. El Dr. Bernal va rebre el Diploma en el transcurs del 3er Congrés d’aquesta Societat celebrat a primers del mes de juliol a la ciutat de Sighisoara.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Entrades relacionades

No hi ha cap entrada relacionada

Els comentaris estan tancats.