Categories

Entrada publicada a:

dijous, 9 de juliol de 2015

El Clínic dóna la benvinguda als doctorands infermers de l’EANS

Dilluns dia 6 de juliol va tenir lloc l’acte de benvinguda de l’Hospital Clínic als alumnes dels estudis de doctorat d’infermeria de l’Escola d’Estiu de l’European Academy of Nursing Science (EANS), en la primera edició d’aquests estudis que se celebra a Espanya. Els alumnes de primer curs, que estan a Barcelona des del dia 29 de juny, es van reunir amb els companys de segon i tercer que iniciaven les classes el mateix dia 6, sumant en total més de 100 persones de 24 països diferents les presents en el bell marc del Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

En un ambient distès i alegre, la Sra. Montserrat Teixidor, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya; el Dr. Francesc Cardellach, degà de la Facultat de Medicina de la UB; el Dr. Josep M. Piqué, director general de l’Hospital Clínic; el professor David Richards, de la Facultat de Medicina de la Universitat d’Exeter (Regne Unit) i president de l’EANS, i la Dra. Adelaida Zabalegui, directora infermera de l’hospital i organitzadora d’aquesta edició, van oferir uns breus parlaments de benvinguda i van inaugurar oficialment aquesta l’activitat docent de l’Escola d’Estiu EANS 2015.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.