divendres, 5 de juny de 2015

Gran èxit del II Torneig Solidari de Pàdel Amics del Clínic

El passat dissabte 30 de maig, el Club de Tennis Barcino va ser l’escenari del II Torneig Solidari de Pàdel Amics del Clínic, que es va celebrar en les instal·lacions del Club durant tot el dia. El torneig va ser tot un èxit de participació, amb un total de 62 jugadors en les diverses categories (mixta, masculina i femenina). L’entrega dels trofeus, premis i regals de les empreses col·laboradores i patrocinadores va anar a càrrec del Sr. Rafael Guayta, president del Club de Tennis Barcino, i del Dr. Antoni Castells, director de l’Institut Clínic de Malalties Digestives i Metabòliques (ICMDM). Els fons recollits en el Torneig es dediquen a projectes d’investigació sobre el càncer de còlon i recte que porta a terme l’Hospital Clínic.

Enguany, la llista de guanyadors, per categories, és la següent:

 • Rafael Guayta / Sara Segarra, grup 1 mixt
 • Rosa Segura / José Ramírez, grup 2 mixt
 • José Luis Borge / Sergi Hernández, grup 1 masculí
 • Toni Maldonado / Javier Lucas, grup 2 masculí
 • Rafael lópez / Juan Abolafia, grup 3 masculi
 • Patricia Huelin / Sheila Solsona, grup femení

El II Torneig Solidari de Pàdel Amics del Clínic ha estat possible gràcies a la col·laboració i patrocini del Club de Tennis Barcino, que va cedir les seves instal·lacions -piscines, vestuaris, terrasses, pistes- per fer possible la jornada esportiva.  Palex, que va donar la samarreta tècnica de l’esdeveniment; d’Aneto, Big Fine, Damm, DSV, Fontvella, Kohler Engines, Padelator, Royal Padel i Vidal Grup, que van aportar el pack de benvinguda i els regals del sorteig; i de PH-Quirogel, que va cuidar la musculatura de tots els participants amb massatges terapèutics. A tots ells, Moltes Gràcies, Amics del Clínic!

Crèdit fotografia: Club de Tennis Barcino.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Els comentaris estan tancats.