Categories

Entrada publicada a:

dijous, 25 de juny de 2015

Fisioterapeutes del Clínic, premiats per la FSC Blanquerna-URL

L’equip de fisioterapeutes de l’Hospital Clínic, molt ben representats per Jordi Queralt i Jessica Cruz (Institut Clínic de Neurociències), va recollir el passat dia 22 de juny el premi que els ha atorgat la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna de la Universitat Rovira i Virgili per la seva tasca docent amb els alumnes del Grau d’Infermeria i Fisioteràpia d’aquest centre universitari. L’entrega del premi va tenir lloc en el transcurs de l’acte de graduació de la promoció 2015 dels alumnes de la FCS Blanquerna que es va celebrar en el marc incomparable del Palau de la Música de Barcelona i que va tenir a la reconeguda xef catalana Carme Ruscalleda com a padrina.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.