dimarts, 9 de juny de 2015

Carmen Gomar, nova Acadèmica Electa de la RAMC

La Dra. Carmen Gomar, consultora senior del servei d’Anestèsia i Reanimació i professora de la Universitat de Barcelona, ha estat nominada Acadèmica Electe per la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC). La nominació es farà efectiva en sessió pública extraordinària el proper diumenge 14 de juny, en el transcurs de la qual la Dra. Gomar llegirà el discurs que porta per títol “L’aportació de l’Anestesiologia a les expectatives actuals dels pacients, envers la medicina: seguretat i tractament del dolor“.

La RAMC és una entitat que reuneix els professionals sanitaris i de professions afins i que tè com a funcions principals ser un òrgan consultiu de les administracions sanitària i de justícia; impulsa els estudis d’història de la medicina catalana y organitza congressos i debats sobre qüestions sanitàries de qualitat. La componen 60 acadèmics numeraris, elegits per votació entre els propis membres; 15 acadèmics d’honor; 120 acadèmics nacionals per elecció o premi i acadèmics corresponents estrangers sense limitació de nombre.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.