dilluns, 4 de maig de 2015

Susanna Cano, premi al millor póster en el XII Congrés FEDALMA

Susanna Cano, infermera d’hospitalització del servei de Medicina Materno Fetal (ICGON) a la Maternitat, ha estat la guanyadora del premi al Millor Póster presentat al XII Congrés FEDALMA 2015 que s’ha celebrat a Alboraya els passats dies 17 i 18 d’abril sota el lema Lactancia materna: ser mamíferos hoy.

El treball premiat, Diversidad cultural y lactancia materna: mitos y realidades, és una revisió bibliogràfica que recull les idees i creences respecte la lactància de les dones de diferents indrets geogràfics i culturals: factors com la llengua, religió, estructura familiar, tradicions i costums que s’han de tenir en compte a l’hora de plantejar l’ajut i la intervenció amb dones procedents d’aquests altres països.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Els comentaris estan tancats.