Categories

Entrada publicada a:

dijous, 30 de abril de 2015

El Dr. Antoni Trilla, guardonat amb la Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

Antoni Trilla, director de Qualitat i Seguretat Assistencial del Clínic, és un dels guardonats 2015 amb la Medalla Josep Trueta que atorga la Generalitat de Catalunya en reconeixement als serveis prestats en el progrés i la millora de la sanitat. Juntament amb el Dr. Trilla han estat premiats Jaume Aubia -nefròleg-, Pere N. Barri -ginecòleg-, M. Rosa Cedó -farmacèutica-, Manel Esteller -genetista-, Josep Fàbregas  (a títol pòstum) -psiquiatre-, Xavier Gómez Batiste-Alentorn -oncòleg-, Assumpció Gonzàlez  -infermera-, Amando Martín -metge de família-, Marisol Rodríguez -economista-, Josep Sánchez de Toledo -pediatra- i  Andreu Segura -medicina preventiva-. La Medalla Josep Trueta en forma de placa la rebran en aquesta edició el Consorci Parc Salut Mar, la Federació Salut Mental de Catalunya i la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla.

El Dr. Antoni Trilla és especialista en medicina interna i especialista en medicina preventiva i salut pública. La seva carrera  assistencial ha estat sempre vinculada al Clínic, on és actualment cap del Servei de Medicina Preventiva i director de  Qualitat i Seguretat Assistencial. En la vessant docent, ha estat secretari de la Facultat de Medicina i director de màsters a  la Universitat de Barcelona, i en recerca està vinculat a l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), és autor de més  de 150 treballs de recerca originals, llibres o capítols de llibres i ha estat investigador en més de vint projectes de recerca  competitius.

És acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC), membre de diferents consells assessors  científics, consultor del Centre Europeu de Control de Malalties, membre de la Junta de Govern del Col·legi de Metges de  Barcelona (COMB) i president de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). El 2007 va rebre el Premi a l’Excel·lència  Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.