dijous, 23 de abril de 2015

El Clínic, representat en la Trailwalker de Girona 2015 d’Oxfam Intermón

Anna Albero, Maria Galisteo, Jesús Griñon, Ester Risco -corredors- i María Saltó i David Sanz, com a equip de suport, són els membres de Clinic Solidari, l’equip que va participar el passat cap de setmana a la Trailwalker de Girona d’Oxfam Intermón, caminada solidària de 100km per vía verda que va d’Olot a Sant Feliu de Guíxols i que els participants han de completar en menys de 32 hores. En aquesta edició es van inscriure 356 equips, amb un total de més de 1.400 persones participants.

Els equips que s’inscriuen a la Trailwalker es comprometen a aconseguir donatius (un mínim de 1,500 euros per equip) per a Oxfam Intermón amb accions prèvies a la cursa. Els donatius recollits es destinen al finançament de més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i de sensibilització en 50 països d’aquesta organització.

L’ambient al llarg de tota la cursa va ser força festiu i participatiu, i la climatologia va acompanyar durant tot el dia, tot i que va empitjorar a la nit. Molts veïns de les diferents poblacions per les que passava la caminada van animar i donar suport als participans al llarg del recorregut.  Els equips van viure  moments divertits, de suport i de col·laboració entre equips,  però també va viure altres de patiment. L’important no era només arribar a la meta sinó participar en aquest repte solidari  i pendre consciència de les persones que en altres llocs del món han de recórrer diàriament molts quilòmetres per poder trobar aigua potable.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.