Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 20 de abril de 2015

Arrenca la campanya d’higiene de mans del Clínic #donauncopdema

Avui dilluns dia 20 d’abril arrenca a l’Hospital Clínic, organitzada per la Direcció de Qualitat i Seguretat Clínica, la campanya informativa Dóna un cop de ma, que té com a objectiu principal la promoció de la higiene de mans entre els professionals del centre i entre tota la ciutadania. Les xarxes socials de l’hospital també es sumen a la campanya, amb el hashtag #donauncopdema que s’emprarà als comptes que té el centre a Twitter en català (@hospitalclinic), en castellà (@clinic_es) i en anglès (@clinic_en).

La campanya, que es desenvoluparà al centre durant aquesta setmana i la següent, crida a la participació i al compromís de tothom amb aquesta senzilla mesura higiènica que porta grans beneficis com són la reducció d’estades hospitalàries, la reducció d’infeccions i l’estalvi en els costos assistencials i personals.

Al llarg d’aquests quinze dies, tots els professionals del centre podran expressar la seva participació en la campanya i el seu compromís amb la higiene de mans. Amb tots els que hi participin activament s’il·lustrarà el póster commemoratiu de la campanya 2015, que es publicarà el dia 5 de maig, Dia Internacional de la Higiene de Mans.

Guanyem tots en seguretat. Guanyem tots amb salut!!

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.