dimarts, 31 de març de 2015

La Dra. Laura Oleaga és elegida presidenta del Comitè d’Educació de l’ESR

La Dra. Laura Oleaga, cap del servei de Radiodiagnòstic del Centre de Diagnòstic per la Imatge Clínic (CDIC), ha estat elegida presidenta del Comitè Educatiu de l’European Society of Radiology, ESR. La Dra. Oleaga forma part també de l’equip directiu d’ACRAM, la societat de radiòlegs de Catalunya.

L’ESR, amb més de 62.000 membres, es la societat radiològica més gran del món. Va néixer en 2005 com a resultat de la fusió del Congrés Europeu de Radiologia (ECR) i l’Associació Europea de Radiologia (EAR), establint-se així una sola organització dedicada a la radiologia a Europa. L’ESR és una entitat apolítica, sense ànim de lucre, creada  per promoure i coordinar les activitats científiques, filantròpiques, intel·lectuals i professionals de radiologia en tots els països europeus, essent la seva missió servir a les necessitats de salut de la població en general mitjançant la ciència, la docència, la recerca i la qualitat dels seus professionals associats.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.