dilluns, 30 de març de 2015

El programa e-Oncosalud, premi Mejores Iniciativas del Año de Correo Farmacéutico

El programa multicèntric e-Oncosalud, participat per l’Hospital de Vic, l’Hospital Gregorio Marañón i l’Hospital Clínic , ha
estat elegit com una de les millors iniciatives de Farmàcia 2014 en la XII edició dels premis Mejores Iniciativas del Año que organitza la publicació Correo Farmacéutico, concretament en l’apartat d’Atenció Farmacèutica i Educació Sanitària. e-Oncosalud és un programa integral d’e-salud 2.0, amb una durada de tres anys, i que es centra en el pacient oncohematològic en tractament amb antineoplàsics orals. L’entrega de premis es va celebrar el proppassat 16 de març a Madrid.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.