dimecres, 11 de març de 2015

El Dr. Ricard Cervera, elegit president de la Lupus Academy

El Dr. Ricard Cervera, cap del servei de Malalties Autoimmunes del Hospital Clínic i de l’equip de recerca en Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), ha estat elegit president de la Lupus Academy, per al període 2015-16, en el transcurs de la quarta reunió d’aquesta entitat acadèmica que es va celebrar a Roma, Itàlia, els passats 27 de febrer a 1 de març.

La Lupus Academy és un consorci constituït per metges del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic de Barcelona i de diversos centres amb dedicació especial a aquesta malaltia del Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Suècia, Estats Units, Canadà, Brasil, Filipines i les agències Continuous Medical Education Forum i Adevez B.V. El Dr. Cervera n’és membre fundador des de l’any 2011. La missió d’aquest consorci consisteix en promoure entre els metges el coneixement sobre el lupus eritematós sistèmic i altres malalties autoimmunes afins, mitjantçant la realització de cursos de post-grau i altres activitats acadèmiques. L’any 2012 va realitzar el curs inaugural a Barcelona amb l’assistència de més de 300 metges de tot el món i posteriorment ha efectuat cursos semblants a Buenos Aires, Berlín, Cebú (Filipines) i Roma, així com diverses activitats educatives on-line.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.